Bij Bar Proast zijn we gek op feestjes! Of het nu je verjaardag, een speciale gelegenheid, of een bedrijfsfeest is, wij staan klaar om je te verwelkomen. Het vieren van je verjaardag bij ons is een geweldige optie, maar het is belangrijk op te merken dat dit niet besloten is. Je kunt echter nog steeds een geweldige tijd bij ons hebben en je speciale dag vieren met vrienden en familie!

Besloten feest bij Bar Proast?

Interesse in jouw speciale evenement bij Bar Proast? Houd er rekening mee dat het compleet afhuren van Bar Proast in het weekend niet mogelijk is.

Stuur ons een mail via info@barproast.nl en we nemen binnen 48 uur contact met je op. Samen zorgen we ervoor dat jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

Andere Good Vibes Horeca locaties

Wil je liever een groepsdiner? The Roast Club heeft heerlijke groepsmenu’s samengesteld die ze kunnen aanbieden voor maximaal 30 personen. Natuurlijk is het ook leuk om dit te combineren met een afsluitende borrel bij Bar Proast!

Ben je met een groep groter dan 30 personen, of zoek je toch naar een andere sfeer? Neem dan eens een kijkje op de website van ons andere restaurant: Grand Café De Lichttoren.

Groepsaanvragen